Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

13. Blogovision 2016. Ital Tek - Hollowed

Τους Ital Tek τους πρωτοσυνάντησα γύρω στο 2010. Μόλις είχα ξεκινήσει να κάνω εκπομπές στον τότε Trip Radio, Κυριακές βράδυ κατά τις δέκα, αμέσως μετά τον Chronic και τη Χρύσα. Η ώρα σήκωνε ηλεκτρονική μουσικη δωματίου, η φάση ήταν τέτοια, ανέκαθεν λάτρευα την ηλεκτρονική μουσική που δεν καις θερμίδες, αλλά πετάς με το μυαλό.
Τότε συνάντησα τους Ital Tek, ψάχνοντας μανιωδώς υλικό για τις εκπομπές, ακούγοντας τους μεμιάς μου έκαναν, αυτοί είναι.
Έκτοτε πέρασε ο καιρός, ο Trip radio σταμάτησε να μεταδίδει, ήρθε η μεταγραφή στον Indieground σε ώρα που σηκώνει περισσότερο κιθάρα χωρίς πολλά πολλά μπλιμπλίκια (Σάββατο 16:00 - 18:00).
Την ηλεκτρονική μουσική όμως δεν την αποχωρίζομαι, ρίχνω το βλέφαρο μου πάντα για το τι καινουριο βγαίνει, όχι βέβαια τόσο συχνά, και ώρες δύσκολες που έχει πέσει το σκοτάδι, τα ηχεία γεμίζουν με abstract μελωδίες.
Και σε αυτό το σημείο επανεμφανίζονται οι Ital Tek το 2016, επανεμφανίζονται ώστε να γεμίσουν χρώμα τις σκοτεινές μας νύχτες, να γεμίσουν χρώμα με τον τρόπο τους, να κλείσεις τα μάτια και να ξεκινήσεις να ταξιδεύεις, να πετάς πάνω απο την πόλη, να παρατηρείς τους πεζούς να περπατούν γρήγορα να φτάσουν στον προορισμό τους, να παρατηρείς τα αυτοκίνητα να αναπτύσουν ταχύτητα να σταματούν, να αναπτύσουν ταχύτητα ξανά, έως ότου φτάσουν στον προορισμό τους, εάν έχουν.




Blogovision 2016

20.The Coral - Distance Inbetween
19. Heron Oblivion - Heron Oblivion
18. Underworld - Barbara, Barbara we face a shining future

Δεν υπάρχουν σχόλια: