Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Let's fly away

Press play
 

Έλα μαζί μου απόψε. Να πετάξουμε μακρυά, να τα αφήσουμε για λίγο όλα πίσω μας. Να δούμε τα φώτα της πόλης απο ψηλά, τους ανθρώπους να διασχίζουν τους δρόμους βιαστικά, έχοντας ξεχάσει τις γεμάτες ευγένεια σκέψεις σε ένα καταχωνιασμένο χαρτόκουτο, και μόλις βρουν λίγο χρόνο να χαλαρώσουν, να αναρωτηθούν μα που είναι αυτό το χαρτόκουτο. 

Έλα μαζί μου απόψε. Να πετάξουμε μακρυά , σε πόλεις μακρινές όπου το σούρουπο είναι γλυκό, κάνει τους ανθρώπους να μην σταματούν τους όμορφους περίπατους,να μην σταματούν να κρατούν το χέρι του συνοδοιπόρου τους στη ζωή.

Έλα μαζί μου απόψε . Να πετάξουμε μακρυά, εκεί που δεν φτάνουν τα φώτα της πόλης , μονάχα ο έναστρος ουρανός να μας συντροφεύει , τα πεφταστέρια να δημιουργούν μια ιδιότυπη χορογραφία. 

Έλα μαζί μου απόψε. Να πετάξουμε μακρυά , σε θάλασσες γαλήνιες , όπου το φεγγάρι καθρεφτίζει πάνω στα κύμματα , δίνοντας τους μια χρυσαφένια απόχρωση , βασιλιάδες να γίνουν κι αυτά για ένα βράδυ. 

Έλα μαζί μου απόψε . Να πετάξουμε μακρυά. Μέχρι το ξημέρωμα να μας βρει με ένα μεγάλο χαμόγελο, γιατί έτσι πρέπει να είναι κάθε στιγμή της ζωής μας . :)


ΥΓ. Τη photo την έβγαλα ένα συννεφιασμένο απόγευμα όπου το αίσθημα για ένα μακρινό ταξίδι,ήταν δυνατό. 
Το τραγούδι είναι το Les Métamorphoses Du Vide απο τον γάλλο Chapelier Fou και τον δίσκο του 2010 613 . Infos here

Δεν υπάρχουν σχόλια: