Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Να δεις που.. (You can see infinity)

Να δεις που κάποια μερα θα ξυπνήσουμε απο αυτό τον ατέρμονο εφιάλτη της χρεοκοπίας.

 "Ενας κακός απογευματινός ύπνος ήταν, πέρασε. Ντύθηκα γρήγορα και κατέβηκα να πανηγυρίσω τη νίκη της Εθνικής στα προημιτελικά,. Λες φέτος να είναι η χρονιά μας? Eurovision, Τετράδα στο Euro και επιτυχημένη Ολυμπιάδα? Ο Νίκος μου είπε να πάμε στα μπουζούκια μετά, είναι τρίτη, δουλεύω αύριο, χαμός θα γίνεται.Θα πάω, το πολύ πολύ να πω στον Μάριο να με καλύψει. " 

Προτιμώ τη σημερινή Ελλάδα, με τα προβλήματα της. Νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος βρίσκονται στον τοίχο και απολογούνται για τα δεινά που μας έφεραν. Λάθη που δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Μια ευκαιρία για αναδιάρθρωση της ζωής μας. Εμπλουτισμός της ζωής με πράξεις συλλογικής συνείδησης. Η ιστορία έδειξε όταν το ατομικό συμφέρον γίνεται μια κοινή αντίληψη και πρακτική, τότε η απαξίωση ενός συνόλου έρχεται τάχιστα. 

Το νερό θολώνει όταν παραμείνει για πολύ καιρό στάσιμο. Το ίδιο και η ζωή. Χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα, για να βγουν στην επιφάνεια υγιείς οργανισμοί που θα έχουν το σθένος και τη διάθεση να πορευτούν μπροστά. Καλές προθέσεις χρειάζονται πρωτίστως. Το προσόν του ανθρώπου είναι η απίστευτη ευελιξία του να εναρμονιστεί με το γύρω περιβάλλον του. Έτσι οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, πάντοτε μπορούμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. 
Αισιοδοξία πάντα.

Berlin Wall "You can see infinity"

2 σχόλια:

librarian είπε...

Χαχα! Να και μια αισιόδοξη οπτική!
Καλημέρα!

Ωρίων ΄Δ είπε...

Ε ναι, δεν γίνεται αλλιώς :D
Καλημέρα!

YΓ. και ένα αισιόδοξο αρθρο http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4660032 ;)