Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...

Ένα φάντασμα πλανάται πάνω απο την Ελληνική επικράτεια...
, προσπαθεί να στοιχειώσει τους ανθρώπους, να τους τρομοκρατήσει, να το δεχτούν σαν κάτι το αληθινό και να συνεχίσουν να διολισθαίνουν ποιοτικά την ζωή τους. Φάντασμα λέγεται εκείνος που δεν αποχωρίζεται το περιβάλλον στο οποίο ζούσε και ευημερούσε, μα το περιβάλλον τον εξέπεμψε μακρυά απο αυτό, μα εκείνος να αρνείται να το εγκαταλείψει με αποτέλεσμα να το επισκέπτεται πλέον σαν ένα φάντασμα.
Η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε διότι οι πολίτες δεν πιστεύουν πια σε αυτόν, το ν θεωρούν σαν ένα πλάσμα ενός άλλου κόσμου. Εκείνος όμως πάσχει να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους. Για να πετύχει τον σκοπό του, μας ακολουθεί σε κάθε βήμα μας, άθελα του όμως τον κάνει ακόμα πιο ανεπιθύμητο.
Τον συναντάμε παντού να μας κοιτά με ένα βλέμμα, γεμάτο απαξία για την καθημερινότητα, δείχνοντας ότι εκείνο που τον νοιάζει είναι το υπερπέραν. Είναι όμως δίπλα μας :

  • Περιμένοντας στην στάση του λεωφορείου.
  • Βγαίνοντας απο την πολυκατοικία μας
  • Αναμένοντας τον φωτεινό σηματοδότη να μας δώσει το σήμα εκκίνησης και να τρέξουμε μακρυά απο αυτόν
(Όποιος περνάει κάθε μέρα απο την περιφερειακή Υμηττού θα με καταλάβει)

  • Στην κερντρική πλατεία του χωριού

  • Στα λιθόστρωτα σοκάκια άπλωσε το κατάλοιμα με τα κατοικίδια του... και ανέμενε ακούγοντας μουσική (r&b μεσημέρι, βαρύ λαϊκό για βράδυ, αληθινό γεγονός)

  • Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
  • Παρέα με φίλους του, δείχνοντας μας ότι πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα
  • Πηγαίνοντας στο περίπτερο για να αγοράσουμε μια σοκολάτα να χαμογελάσει το χειλάκι μας.
(δεν αξίζει η προβολή της, παραείναι σσσόκιν)

Συγχαρητήρια στον πολίτικο του αντίπαλο, που αποφάσισε να μην μας βομβαρδίσει με τόνους από κακόγουστες αφίσες, να μην υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την δύσμοιρη αισθητική μας . Να κρύψει και τις δικές του ατέλειες... ,να μην καταντήσει και αυτός φάντασμα προτού καλά καλά ανδρωθεί στην παράνοια που ζούμε.
Συγχαρητήρια επίσης στον κύριο Λούβρο, ιδιοκτήτη του αγαπημένου μπαρ Booze, όπου ίδρυσε το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. και θα κατέβει στην Ά Αθηνών έχοντας στο ψηφοδέλτιο του, μονάχα καλλιτέχνες με σκοπό την καλλιτεχνική μας ανασύσταση. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

4 σχόλια:

mermyblue είπε...

αχχαχαχαχαχ...
Εφιάλτης Στο Δρόμο Με τις Αφίσσες
ό,τι κ να κάνεις το Φάντασμα θα σε κατατρέχει...
ωστε ΚΟΤΕΣ ε?
μμ, ο γνωστός φτερωτός φίλος το γνωρίζει αυτό; :ΡΡΡΡΡ

Ωρίων ΄Δ είπε...

ρώτησες μήπως τον φτερωτό μας φίλο, τι ψήφισε? :P
To φάντασμα νομίζω ότι πήγε να ξεκουραστεί, εκείνο ήθελε μάλλον κατά βάθος. δεν του αρέσει να τρομοκρατεί τους ανθρώπους, έπεσε θύμα της ιστορίας των συμφερόντων και της συνωνυμίας...

librarian είπε...

Ουφ... πάνω που κόντευα να τα ξεχάσω ήρθες εσύ και μου τα θύμησες! Να το καλό να είσαι μακριά από την πόλη: όλα δείχνουν πιο ήρεμα!
Την καλησπέρα μου!

Ωρίων ΄Δ είπε...

μάλλον πρέπει να τη διαγράψω αυτήν εδώ την ανάρτηση,εκείνες οι μέρες ήταν τραυματική εμπειρία για την αισθητική όλων μας.
Όντως μακριά απο την πόλη, όλα δειχνουν τόσο ήρεμα, τόσο μικρά που είναι τα προβλήματα μας... Το ξεχνάω αυτό το συναίσθημα, σας ευχαριστώ που μου το θυμίσατε :)
καλό ξημέρωμα