Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Blogovision #14 - Moderat - II

Στην αυλή του βασιλιά Αρθούρου εμφανίστηκαν δύο ξακουστοί ιππότες , ο Apparat και ο Modeselector, γενέτειρα τους τα δάση της Γερμανίας, ξακουστοί για τα κατορθώματα τους , εμφανίστηκαν στο βασιλιά για να υπηρετήσουν εκείνον και κυρίως την ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Έπειτα από αλλεπάλληλες επιτυχημένες μονομαχίες στα charts και στα dancefloors, σκέφτηκαν ότι πρέπει να πάνε παρακάτω, να συνεργαστούν για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Συνεργάστηκαν και τα κατάφεραν. Δημιούργησαν το δικό τους κάστρο το ονόμασαν Moderat, και απέκτησαν τον δικό τους φανατικό κοινό. Έκαναν και δύο παιδιά, το πρωτότοκο Moderat και το φετινό II.

Δεύτερη λοιπόν συνεργασία για τον Aparrat & Moderat, στα γνώριμα μονοπάτια του πρώτου δίσκου, χωρίς να εντυπωσιάζουν , κερδίζουν σιγά σιγά τις εντυπώσεις. Απο εκείνους του δίσκους όπου θα τους βάλεις να παίζουν στο backround καθώς διαβάζεις ένα άρθρο, απλώς μόνο για μουσική επένδυση, αλλά καθώς περνά η ώρα παρατηρείς τον εαυτό σου να έχει αφήσει στην άκρη το διάβασμα και να αφοσιώνεται στους ήχους των Moderat.

Αγαπημένες Στιγμές: Versions, Bad Kingdom


Ένα πολύ όμορφο animated Videoclip

Δεν υπάρχουν σχόλια: