Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

My summer wine


Αυτή είναι η μελωδία της ευτυχίας μου. Αυτό είναι το βαθύτερο όνειρο μου, εκείνο που υπήρχε πριν υπάρξω εγώ, εκείνο που με οδηγεί στην παραλία μου, η φωτεινή έξοδος από το τούνελ της επίγειας ζωής μου.

Αυτός είναι ο έρωτας μου ο απόλυτος, όπου όλα όσα τριγυρνούν στο μυαλό μου,σιωπούν. Ο έννοιες παύουν να υπάρχουν.Με ενδιαφέρει μονάχα εκείνη.

Η μελωδία να επαναλαμβάνεται συνεχώς, να μην τελειώσει ποτέ η ονειροπόληση μου. Αγαπημένη μου ασχολία να δραπετεύω από την πραγματικότητα, να κατευθύνομαι στην παραλία των ονείρων μου και τίποτα να μην μου αποσπά την προσοχή από εκείνη.

My summer wine is really made of all these things


5 σχόλια:

librarian είπε...

Λοιπόν εύχομαι όλοι σου οι δρόμοι να οδηγούν σε θάλασσα δίχως κύμματα.
Καλώς βρεθήκαμε.

Sinnerman είπε...

Τα κύμματα χρειάζονται για να μας υπενθυμίζουν οτι είμαστε μικρά πιόνια στην συμπαντική σκακιέρα. ευπρόσδεκτες πάντως οι ευχές :)
Καλώς όρισες

librarian είπε...

Για τον ίδιο σκοπό και η θάλασσα!

maximus είπε...

Αυτό το τραγούδι το λατρεύω! Κάθε φορά που το ακούω σαν να πέφτω σε κώμα... Χαζεύω δηλαδή. Εσείς την βρήκατε την έξοδο του τούνελ ε; Πάντως ένα παραμυθάκι κι εγώ το φτιάχνω που και που προς το σούπερ μάρκετ όμως αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Γεια χαρά και καλό μήνα!

Sinnerman είπε...

καθε φορα που ακουω αυτο το τραγουδι, περνω απο το τουνελ και βρισκομαι σε εναν κόσμο φανταστικο, φτιαγμένο απο εμένα για εμένα. και έπειτα επιστρεφω αναζωογονημένος. Το σημαντικό είναι να ξεγελάς τον εαυτό σου με παραμύθια εστω και στο σουπερ μαρκετ :D.

Καλό μουσικό μήνα!